About

Autumn, 2020

Hello, my friends

How’s your day coming along?
I hope you had a little fun, a little warmth, a little bit of calm, and maybe a new lesson that helps you become a better and happier version.

Welcome to my blog.
This is a small blog that captures the things I value while observing life, through which, I hope to be able to inspire and share some stories and new perspectives that might help your life become more plentiful and positive.

Simply speaking, through the articles, I would like to make you a warm cup of tea and get into a gentle conversation, which is sometimes about a sunny afternoon, or rainy days, sometimes about the darkest nights, and also the most stunning dawns. It’s the friends we meet along the way that help us appreciate the journey. I look forward to being one of those friends in your life.

In this blog, I write for myself and for the people I love, for the good ones and for those who are getting better. And now, let’s start enjoying a cup of tea while observing life with me.

Kind regards,

Mùa thu, 2020

Chào bạn,

Ngày hôm nay của bạn thế nào?
Tôi mong bạn đã có một chút vui tươi, một chút ấm áp, một chút trầm lặng, và có thể là cả một bài học mới để giúp bạn trở thành một phiên bản tốt hơn, hạnh phúc hơn.

Chào mừng bạn đến với blog của tôi.
Đây là một blog nhỏ ghi lại những điều tôi thấy giá trị trong quá trình quan sát cuộc sống của mình. Qua đây, tôi hy vọng có thể truyền cảm hứng và chia sẻ những câu chuyện, góc nhìn mới giúp cuộc sống của bạn trở nên phong phú và tích cực hơn.

Ở đây, đơn giản là qua những bài viết, tôi muốn mời bạn một tách trà ấm, cùng hàn huyên vài câu chuyện nhẹ nhàng, đôi khi là về một chiều nắng, hoặc về những ngày mưa, đôi khi về những đêm tối tăm nhất, và cả những bình minh rực rỡ nhất. Chính những người bạn ta gặp trên đường đời là điều giúp cuộc sống của chúng ta trở nên thú vị, ý nghĩa. Tôi mong được là một trong số những người bạn đó của bạn.

Tại blog này, tôi viết cho chính mình và cho những người tôi yêu, cho cả những người tốt và những người đang trở nên tốt hơn. Giờ thì hãy bắt đầu thưởng thức tách trà và cùng tôi ngắm nhìn cuộc sống nhé.

Thân mến,

[ No.9 Esther’s Waltz | Esther Abrami ]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s